
Foto – Anda Krauze
Mērce ar plūmēm, brūklenēm un āboliem 0
Brūklenes liek katlā un vāra, līdz daļa ogu izšķīdušas. Tad pieber nomizotus, sagrieztus ābolus, cukuru, garšvielas un maisot vāra, līdz masa kļūst tumšāka, vienmērīga. Beigās pievieno plūmes (bez kauliņiem) un izkarsē.
Reklāma
Reklāma
Kečups no pāraugušiem gurķiem. Kas tas tāds, vai izdodas garšīgs?
Brūkleņu čatnijs. Ideāla mērce pie gaļas ēdieniem!
Vistas īpašā mērce – eskabeče
Kabači zirņu mērces mundierī
Sīpolu gredzeni mīklā – sātīgai uzkodai
Skābēti kāposti. 15 ieteikumi, lai izdotos kraukšķīgi un gardi
Franču grauzdiņi ar augļiem. Lieliska ideja brokastīm gultā!