FOTO: Unsplach

7.vieta: Lauva 0

Lauvas nemelo. Tāpat kā priekšnieks nekavē, bet aizkavējas, tiesa nekļūdās, bet tikusi maldināta, Lauvas nekad nemelo, jo tas nepiestāvētu karaliskām būtnēm. Lauvas tikai pārspīlē, saasina, dižojas, hiperbolizē, dzen muļķi. Bet nemelo, lai arī kā tas izskatītos no malas!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Aktrise Zane Burnicka izsaka aizdomas, ka LTV izmanto “nekārtna puisīša pakalpojumus”
Kokteilis
FOTO. 10 leģendāri latviešu aktieri un aktrises, kuru daile lika sirdij pukstēt straujāk 34
“Mani tuvinieki var man ieskaitīt naudu, cik vēlas, neierobežotā daudzumā un man nevienam nekas nav jāpaskaidro! ” Biežāk uzdotie jautājumi VID par izsūtītajām vēstulēm 83
Lasīt citas ziņas

Patiesībā Lauvas diezgan bieži izmanto melus, lai sevi apliecinātu un piesaistītu uzmanību, parādot savu aizraujošo un interesanto dzīvi. Arī lai atstātu iespaidu uz citiem un izraisītu apbrīnu, lai izskatītos labāki, nekā ir patiesībā. Tāda ir Lauvas daba – viņiem jāatrodas notikumu centrā un noteikti ir jābūt “vakara naglai”. tāpēc šie lieliskie stāstnieki izpušķo dzīves notikumus vai izgudro stāstus par sevi.

Kā atpazīt melus? Lauvas stāstos nav robežu starp patiesību un izdomājumu, tāpēc melus var būt grūti atpazīt. Pieķert melos būs sarežģīti – Lauvas lieliski atceras, kad, kam un ko sameloja. Ja tomēr pieķer, nekad neko neatzīs, pārvērtīs visu par joku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.