FOTO: Unsplach

6.vieta: Ūdensvīrs 0

Ūdensvīri ir melošanas virtuozi, ja tam ir pamatots iemesls, taču kopumā var teikt, ka pārāk bieži viņi to neizmanto. Ūdensvīri izvēlas rūgto patiesību, nevis saldos melus. Viņi no apkārtējiem pieprasa godīgumu, tāpēc ka paši gatavi būt godīgi pret citiem. Ja Ūdensvīri tomēr melo, viņi to dara, ja citi nav gatavi uzklausīt un pieņemt patiesību. Tas notiek, vēlot otrai pusei labu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Aktrise Zane Burnicka izsaka aizdomas, ka LTV izmanto “nekārtna puisīša pakalpojumus”
Kokteilis
FOTO. 10 leģendāri latviešu aktieri un aktrises, kuru daile lika sirdij pukstēt straujāk 34
“Mani tuvinieki var man ieskaitīt naudu, cik vēlas, neierobežotā daudzumā un man nevienam nekas nav jāpaskaidro! ” Biežāk uzdotie jautājumi VID par izsūtītajām vēstulēm 83
Lasīt citas ziņas

Jā, Ūdensvīriem patīk šokēt un pārsteigt, taču viņi dod priekšroku šokēšanai ar patiesību, nevis meliem. Bet, ja var šokēt ar meliem… varbūt retos gadījumos Ūdensvīrs pie tā var ķerties, bet tad meli vairāk līdzināsies pasakai, un Ūdensvīram atšķirībā no Zivīm nemaz tik ļoti nepatīk gremdēties fantāziju pasaulē. Kādam no viņiem var patikt melot, jo tas ir labs treniņš intelektam – visu pasniegt tā, lai neviens nekad nesaprastu, kur patiesība un kur izdomājums. Protams, Ūdensvīri kā jau normāli cilvēki melos arī lai glābtu savu ādu no kāda neizbēgama soda, ja atklāsies patiesība – piemēram, šķiršanās, atlaišanas vai reputācijas zaudēšanas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.