FOTO: Unsplach

4.vieta: Zivis 0

Slēpjoties no skarbās dzīves patiesības, Zivis veido savu fantāziju pasauli. Viņas rada ilūziju – savas fantāzijas pasniedz kā realitāti un nav jēgas uz viņām par to apvainoties. Viņas dzīvo šajā pasaulē, tik ļoti tic tai, ka tā nav pat citu cilvēku maldināšana, bet, visticamāk, pašapmāns. Astrologi šo īpašību toleranti sauc par bagātu iztēli un spēju fantazēt. Viņu meli ir naivi, viegli atmaskojami, taču nevienam nekaitē. Zivis tik aizrautīgi un talantīgi maldina nevis citus, bet sevi, ka ir pat pārsteigtas un aizvainotas, kad kāds mēģina atvērt acis un izraut no šīs iedomu pasaules.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Aktrise Zane Burnicka izsaka aizdomas, ka LTV izmanto “nekārtna puisīša pakalpojumus”
Kokteilis
FOTO. 10 leģendāri latviešu aktieri un aktrises, kuru daile lika sirdij pukstēt straujāk 34
“Mani tuvinieki var man ieskaitīt naudu, cik vēlas, neierobežotā daudzumā un man nevienam nekas nav jāpaskaidro! ” Biežāk uzdotie jautājumi VID par izsūtītajām vēstulēm 83
Lasīt citas ziņas

Zivju melu iemesli ir emocionāli. Viņas nevēlas satraukt sev mīļos cilvēkus un dažreiz slēpj patiesību, izpušķo realitāti vai klaji melo. Viņām visvērtīgākais ir tuvinieku sirdsmiers, un tas reizēm liek samelot. Lai gan ir arī ļoti godīgas Zivis, katrai dzīvē var gadīties apstākļi, kuros vienkārši nevar tādas būt, jo ir tik neaizsargātas, jūtīgas un viegli ievainojamas, savukārt patiesība dažkārt var noplēst visas trauslās bruņas, kurās viņas slēpj savas patiesās jūtas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.