FOTO: Unsplach

3.vieta: Vēzis 0

Tāpat kā Skorpioniem, arī Vēžiem svarīga sava personīgā telpa, kurā viņi labprātāk nevienu neielaiž. Personīgās telpas jēdziens Vēžiem ietver daudz ko: viņu domas, jūtas, emocijas, pārdzīvojumus, nodomus, informāciju par sevi un tuviniekiem. Tāpēc, lai saglabātu personīgo telpu neskartu, Vēžiem jābūt ļoti noslēpumainiem. Komunicējot ar svešiniekiem, viņi daudz ko noklusē, noslēpj, stāsta melus vai puspatiesības. Ja Vēzis nevēlas par kaut ko runāt, viņš to nedarīs. Viņš klusēs, noliegs vai izvairīsies no sarunas. Pilnīgi bez sirdsapziņas pārmetumiem melo par savām finansēm.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Aktrise Zane Burnicka izsaka aizdomas, ka LTV izmanto “nekārtna puisīša pakalpojumus”
Kokteilis
FOTO. 10 leģendāri latviešu aktieri un aktrises, kuru daile lika sirdij pukstēt straujāk 34
“Mani tuvinieki var man ieskaitīt naudu, cik vēlas, neierobežotā daudzumā un man nevienam nekas nav jāpaskaidro! ” Biežāk uzdotie jautājumi VID par izsūtītajām vēstulēm 83
Lasīt citas ziņas

Vēži ļoti rūpējas par savējiem un viņu sirdsmieru, tāpēc melo vai noklusē, lai pasargātu tuviniekus no nevajadzīgām raizēm vai vilšanās, lai neapbēdinātu. Gadās, ka Vēzis melo pats sev, lai nepaliktu aci pret aci ar nepatīkamo patiesību. Pat ja viņu pieķers melos, tik un tā neatklās patiesību. Vispār Vēzim ir vienalga, vai citi viņam tic, galvenais – lai izliekas, ka tic.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.