FOTO: Unsplach

2.vieta: Skorpions 0

Manipulāciju dievi, viltības karaļi… Skorpionus var saukt ne tik daudz par melīgiem, cik viltīgiem un atjautīgiem. Lielākoties viņi melo nevis prieka pēc kā pirmās vietas ieguvēji, bet lai neviens nenojaustu, kas notiek viņu dvēselē. Skorpionu ir diezgan viegli ievainot, taču viņš lieliski prot kontrolēt sevi un savas emocijas. Ne visiem piemīt tādas prasmes. Tikai Skorpioni ārēji paliek savaldīgi un vienaldzīgi pat tad, kad viņu sirds ir gatava izlēkt no krūtīm.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Aktrise Zane Burnicka izsaka aizdomas, ka LTV izmanto “nekārtna puisīša pakalpojumus”
Kokteilis
FOTO. 10 leģendāri latviešu aktieri un aktrises, kuru daile lika sirdij pukstēt straujāk 34
“Mani tuvinieki var man ieskaitīt naudu, cik vēlas, neierobežotā daudzumā un man nevienam nekas nav jāpaskaidro! ” Biežāk uzdotie jautājumi VID par izsūtītajām vēstulēm 83
Lasīt citas ziņas

Skorpioni ir ļoti valdonīgi un viņiem patīk manipulēt un kontrolēt citus. Tomēr biežāk Skorpioni nemelo, vienkārši noklusē, nepasaka visu līdz galam, slēpj no ziņkārīgo acīm. Reizēm viņi izmanto melus, lai atriebtos. Kāpēc visbiežāk melo? Slēpt savas patiesās jūtas, domas un nodomus (labākajā gadījumā) un manipulēt vai atriebties kādam (sliktākajā gadījumā), izmantojot intrigas. Skorpiona meli nav spontāni – tie ir labi pārdomāti un paredzēti noteikta mērķa sasniegšanai.

Kā atpazīt melus? Nekā. Pat tuvākie var nepamanīt melus attiecībās vai jebkurus citus. Tajā pašā laikā, pateicoties savai intuīcijai un psiholoģijas zināšanām, Skorpioni acumirklī saprot, ka melo viņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.