FOTO: Unsplach

1.vieta: Dvīņi 0

Tas, kurš vislabāk prot aptīt citus ap pirkstu un ir visa Zodiaka lielākais melis, ir Dvīņu zīmes pārstāvis. Viņi ir vieglprātīgi un nepastāvīgi, bet, ja melo, dara to rotaļīgi un pat bez jebkāda slikta nodoma – tikai prieka pēc, lai kliedētu garlaicību – tā ir kā spēle. Citi iemesli – kaut ko noslēpt, sasniegt to, ko vēlas vai gūt materiālu labumu. Var arī melot, demonstrējot pavisam citas jūtas un emocijas, nevis tās, kuras patiesībā piedzīvo. Piemēram, pavisam draudzīgi komunicēt ar cilvēku, kurš nemaz nepatīk.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Aktrise Zane Burnicka izsaka aizdomas, ka LTV izmanto “nekārtna puisīša pakalpojumus”
Kokteilis
FOTO. 10 leģendāri latviešu aktieri un aktrises, kuru daile lika sirdij pukstēt straujāk 34
“Mani tuvinieki var man ieskaitīt naudu, cik vēlas, neierobežotā daudzumā un man nevienam nekas nav jāpaskaidro! ” Biežāk uzdotie jautājumi VID par izsūtītajām vēstulēm 83
Lasīt citas ziņas

Dvīņi melo prasmīgi, meistarīgi un aizrautīgi, ar nevainīgu sejas izteiksmi un atklātu smaidu. Meli ir ticami un pārliecinoši – nav kur piesieties. Dvīņus ir ļoti grūti pieķert melos – tie ir pārdomāti, argumentēti, detaļām bagāti, un viņu runa plūst kā upe. Viņi pagriež sarunu sev vajadzīgajā virzienā, pārslēdz tavu uzmanību. Pieķerot viņus melos, Dvīņi nekavējoties sāks mēģināt melot vēl labāk. Un, ziniet, viņiem noteikti izdosies. Turklāt Dvīņi parasti nedomā, ka ar saviem meliem nodara kādam pāri. Tas viss notiek jautri un viegli. Mīnuss – tu nekad neieraudzīsi īstos šīs zīmes pārstāvjus, pat vistuvākie cilveki nevar būt pārliecināti, ka patiešām pazīst savu Dvīni.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.