FOTO: Unsplach

12.vieta: Strēlnieks 14

Strēlnieks, iespējams, ir zīme, kas melo visretāk. Savā labā Strēlnieks nav ieinteresēts melot, jo vēlas uzvarēt bez krāpšanās. Bet jebkurus citus melus Strēlnieks viegli aizvieto ar vienkāršu paņēmienu – vienkārši nesaka patiesību. Klusēt nenozīmē melot, vai ne?

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Meļu un viltnieku reitings pēc zodiaka zīmes. Pēdējo vietu ieņem Strēlnieks, bet kurš ir pirmajā? 14
Ir vairāki iemesli, kāpēc Krievija nevēlējās, lai Rietumi to uzzina: okupanti, iespējams, piedzīvojuši līdz šim lielāko apkaunojumu 47
Saūda Arābijas prinči gatavojas dot sāpīgu triecienu Putinam. Vai Kremlim pietiks naudas, lai turpinātu karu? 156
Lasīt citas ziņas

Tomēr Strēlnieks ir ļoti ambicioza zīme, kas pieradusi sasniegt savus mērķus. Un, ja, lai sasniegtu mērķi, nepieciešams mazliet pamānīties, viņi to darīs bez vilcināšanās. Un vēl – šīs zīmes pārstāvji bieži pārvērtē savas spējas un apsola vairāk, nekā spēj sniegt, proti, neizpilda solīto. Bet šādus neizpildītus solījumus īsti nevar saukt par meliem. Kad solīja, paši ticēja, ka noteikti izpildīs. Var samelot vai izpušķot notikumus, lai atstātu labu iespaidu uz partneri. Pats to neuzskata par meliem, jo tas nevienam nekaitē. Ja pieķer melos, bez sirdsapziņas pārmetumiem atsakās no iepriekš teiktajiem vārdiem, jo negrib un neprot vīt lielas intrigas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.