FOTO: Unsplach

11.vieta: Mežāzis 14

Lai meistarīgi melotu, ir nepieciešami vairāki priekšnosacījumi: izcila atmiņa, plašs skatījums, analītisks domāšanas veids un aktiera dotības (lai noslēptu patiesās emocijas). Atturīgajiem un spēcīgas gribas cilvēkiem – Mežāžiem tas viss piemīt, taču viņi izvēlas patiesību, nevis melus. Viņi nevēlas melot, jo uzskata, ka visam jānotiek godīgi un taisnīgi. Nekad nemelos jebkādu zemisku motīvu vadīti.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Meļu un viltnieku reitings pēc zodiaka zīmes. Pēdējo vietu ieņem Strēlnieks, bet kurš ir pirmajā? 14
Ir vairāki iemesli, kāpēc Krievija nevēlējās, lai Rietumi to uzzina: okupanti, iespējams, piedzīvojuši līdz šim lielāko apkaunojumu 47
Saūda Arābijas prinči gatavojas dot sāpīgu triecienu Putinam. Vai Kremlim pietiks naudas, lai turpinātu karu? 156
Lasīt citas ziņas

Ja Mežāži ķeras pie meliem, tad tikai kā pie pēdējā līdzekļa, kad ar citiem nav iespējams sasniegt kādu cēlu mērķi. Arī lai paaaugstinātu savu statusu mazpazīstamas sabiedrības acīs. Tas droši vien būs par viņa finansēm, profesionalitāti, sociālo stāvokli un citām līdzīgām lietām. Turklāt gandrīz jebkurš Mežāzis izjutīs sirdsapziņas pārmetumus, bet noslēps patiesību tā, lai neviens to nekad neatklātu. Mežāzis nekad neatzīsies savos melos, bet spītīgi un pārliecinoši turēsies pie sava.

Kāpēc visbiežāk melo? Lai nezaudētu savu cieņu, sabiedrībā pazīstamo tēlu un neaptraipītu reputāciju. Reizēm Mežāži nemelo, tikai noklusē, ja arī viņiem ko jautā. Kā atpazīt melus? Nav tik viegli saprast, ka Mežāzis melo. Viņš to nedara bieži, bet labi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.