
Foto – Anda Krauze
Meloņu smūtijs ar laima sulu un medu 1
Meloņu smūtijs
SASTĀVDAĻAS
½ melones – nomizota, atsēklota un sagriezta kubiņos, sula no 1 laima augļa, 2 ēd. k. brūnā cukura, medus – pēc garšas.
Reklāma
Reklāma
KĀ GATAVOT?
“Viņš bija nosalis un pārguris, kājām mērojot tik tālu ceļu” – vakar pazudušā zēna mamma Aleksandra atklāj detaļas par zēna pazušanas lietu
“Viņi ieradīsies klusumā…” Mākslīgā intelekta “Vanga” pravieto cilvēkiem biedējošu nākotni
27
Satraucoša iemesla dēļ no veikalu plauktiem var pazust Latvijā iecienīta zivs
Visas sastāvdaļas rūpīgi sablenderē. Pasniedz skaistā glāzē ar salmiņu. Rotā ar laima šķēlītēm.