Melno plūmju un ruma krēms 0

Kā gatavot?

Melnās plūmes sakapā, aplej ar ūdeni. Kad tās uzbriedušas, liek katliņā un uzvāra. Iejauc uzbriedinātu želatīnu, ļauj atdzist. Saputo saldo krējumu, pievienojot mazliet ruma. Putukrējumu iecilā plūmju masā. Ievieto ledusskapī, lai sastingst. Olas saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Katliņā lej pienu un karsē ūdens peldē. Pienā maisot lej saputotas olas, maisa, līdz masa viegli sabiezē. Ja vēlas, lai mērce ir vēl biezāka, pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti.

Reklāma
Reklāma
Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
FOTO. Gaismā nākusi dāvana, ar ko Putins slepus pārsteidzis Trampu
Kokteilis
Latviešu izvairīšanās horoskops jeb kā katra zodiaka zīme izvairās no citiem cilvēkiem 3
Lasīt citas ziņas

Krodziņa “Vanaga Ligzda” recepte. Krodziņš atrodas Baltezerā, Tallinas šosejas malā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.