Foto – Dainis Bušmanis

Melno lēcu zupa ar spinātiem un trifeļu eļļu
 0

SASTĀVDAĻAS 250 ml ūdens, 100 g melno lēcu, 20 g spinātu, 50 g saulē kaltētu tomātu, 1 g lauru lapu, 2 g sāls, 2 g melno piparu, 1 g trifeļu eļļas, 20 g sīpolu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT. Sīpolu, burkānus un saulē kaltētos tomātus smalki sagriež un apcep. Kad tie kļuvuši viegli brūni, pielej vārītu ūdeni, pievieno lauru lapu. Kad virums uzmetis pirmos burbuļus, vispirms pievieno novārītas melnās lēcas, pēc tam trifeļu eļļu, sāli un melno piparu graudus. Šķīvī ievieto tomāta šķēlīti (bez mizas) un spinātus, virsū lej zupu. Sastāvdaļām brīdi ļauj ievilkties, lai veidojas īpašā šā viruma garšas buķete.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.