Melleņu saldējuma torte. Neticami vienkārši, ļoti garšīgi! 1

16 gabaliņiem vajadzēs: 200 g rūgtās šokolādes; 50 g saldo brokastu pārslu; 500 g melleņu; 2 ēd. k. pūdercukura; 1,5 kg vaniļas saldējuma.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana: atveramajā kūkas veidnē ieklāj cepamo papīru.

Šokolādi izkausē ūdens peldē, noņem no uguns.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saldās brokastu pārslas iejauc šokolādes masā, vienmērīgi ieklāj veidnē, piespiež un atdzesē.

Pusi melleņu sablendeē ar pūdercukuru.

Saldējumu nedaudz saputo mikserī.

Pusi saldējuma klāj uz šokolādes pamatnes. Uz tā liek pusi melleņu biezeņa.

Atlikušo saldējumu un ogu biezeni sajauc un uzziež uz tortes.

Beigās pārkaisa atlikušās ogas, torti pārklāj ar pārtikas plēvi un uz 60 minūtēm liek saldētavā.

Pasniedz aukstu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.