
Foto-Aija Geida
Melleņu panna cotta 0
Sastāvdaļas: 500 ml saldā krējuma, 120 g želejas cukura Multi, 200 g svaigu melleņu, šķipsniņa malta kanēļa.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
Sāksies “baltā svītra”: 4 zodiaka zīmes šopavasar iegūs retu iespēju mainīt savu likteni
Pārmaiņas Ukrainas armijā – Zelenskis iecēlis jaunu bruņoto spēku vadītāju
Tiem ir tāda pati iedarbība kā svara zaudēšanas līdzekļiem: 9 pārtikas produkti, kas mazina kāri pēc ēdiena
Saldo krējumu uzvāra, pievieno želejas cukuru un šķipsniņu kanēļa, nedaudz atdzesē. Pievieno pusi no mellenēm, samaisa un sapilda trauciņos. Noliek ledusskapī sastingt. Pasniedz ar svaigām mellenēm vai melleņu mērci.