
Foto-Aija Geida
Melleņu panna cotta 0
Sastāvdaļas: 500 ml saldā krējuma, 120 g želejas cukura Multi, 200 g svaigu melleņu, šķipsniņa malta kanēļa.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
“Viss mainījās, kad negaidīti pienāca zvans…” pēc diennakts mežā atrasts bezvēsts pazudušais Ingus
“Uz rokas sanāk 863,50 eiro” – raisās diskusija, vai šī šobrīd ir normāla alga asistentam vai ņirgāšanās par cilvēkiem
6
Sāksies “baltā svītra”: 4 zodiaka zīmes šopavasar iegūs retu iespēju mainīt savu likteni
Saldo krējumu uzvāra, pievieno želejas cukuru un šķipsniņu kanēļa, nedaudz atdzesē. Pievieno pusi no mellenēm, samaisa un sapilda trauciņos. Noliek ledusskapī sastingt. Pasniedz ar svaigām mellenēm vai melleņu mērci.