Foto-Aija Geida

Melleņu pankūkas ar mannu 0

Sastāvdaļas (4 personām)
: 500 g kefīra,
 100 g mannas,
 190 g kviešu miltu,
 1 ēdamkarote olīveļļas,
 40 g cukura,
 120 g melleņu,
 ½ tējkarote sodas,
 šķipsniņa malta kanēļa un kardamona.


Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Receptes
Karsējot kļūst par indi?! Šis un 9 citi mīti par medu
Lasīt citas ziņas

Miltus sajauc ar sodu un mannu. Pievieno olīveļļu, kefīru, cukuru un izmaisa. Beigās pieber mellenes un sajauc visu kopā. Atstāj uz 20 minūtēm, lai manna paspēj uzbriest. Cep pannā un pasniedz ar skābo krējumu. Ļoti aromātiskas un gaisīgas pankūkas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.