Melleņu marmelāde 0

Sastāvdaļas: 50 ml melleņu sulas, 200 g saldētu melleņu, 1 ēdamkarote citrona sulas, 160 g cukura, 100 ml ūdens, 3 ēdamkarotes agara pulvera, 40 g cukura apviļāšanai.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Lasīt citas ziņas

Gatavo gandrīz tāpat kā brūkleņu marmelādi. Mellenes pavāra sulā, izkāš caur sietiņu. Ūdeni un citrona sulu uzvāra, izkausē tajā cukuru un agara pulveri, abus šķidrumus apvieno. Pagatavo marmelādi, kā aprakstīts brūkleņu marmelādes receptē. Melleņu vietā var izmantot arī upenes, tikai tad jāpievieno mazliet vairāk cukura. Šai marmelādei ir maiga un aromātiska garša.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.