Foto: Anda Krauze

Melleņu deserts ar cepumiem 0

Sastāvdaļas
• 50 g melleņu (vai citu sezonas ogu)
• 200 g putukrējuma un maskarpones krēma
• 30 g cukura

Reklāma
Reklāma
Cilvēks samaksā, bet paliek tukšā! Kāpēc “K Senukai” pārdot pircējiem preces, kuras vēlāk nepiegādā?
RAKSTA REDAKTORS
“Visu nosaka sakari un pazīšanās…” Skaudrs Olgas stāsts par viņas ģimenes ciešanām saistībā ar vīra apsūdzību
Pavasaris mūs apmuļķoja? Sinoptiķi brīdina, ka nākamnedēļ atgriezīsies vēsums
Lasīt citas ziņas

Mandeļu cepumiem
• 1 olas baltums
• 60 g mandeļu skaidiņu
• 2 ēdam­karotes cukura

Pagatavošana.
Olu baltumu ar cukuru saputo stingrās putās. Pievieno mandeļu skaidiņas. Masu liek uz plāts un cep +140 °C cepeškrāsnī 35 minūtes. Atdzisušus cepumus sadrupina.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saldo krējumu saputo ar maskarpones sieru un cukuru. Liek kārtām sasmalcinātos mandeļu cepumus, ogas un krēmu. Dekorē ar mellenēm un brūklenēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.