Foto: Anda Krauze

Melleņu deserts ar cepumiem 0

Sastāvdaļas
• 50 g melleņu (vai citu sezonas ogu)
• 200 g putukrējuma un maskarpones krēma
• 30 g cukura

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Lasīt citas ziņas

Mandeļu cepumiem
• 1 olas baltums
• 60 g mandeļu skaidiņu
• 2 ēdam­karotes cukura

Pagatavošana.
Olu baltumu ar cukuru saputo stingrās putās. Pievieno mandeļu skaidiņas. Masu liek uz plāts un cep +140 °C cepeškrāsnī 35 minūtes. Atdzisušus cepumus sadrupina.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saldo krējumu saputo ar maskarpones sieru un cukuru. Liek kārtām sasmalcinātos mandeļu cepumus, ogas un krēmu. Dekorē ar mellenēm un brūklenēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.