
Foto no liveinternet.ru
Melleņu deserts ar biezpienu un cepumiem 0
Sastāvdaļas
500 g biezpiena
200 g melleņu
100 g sviesta cepumu
75 g cukura
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
FOTO. Greznība bez robežām! Melānijas Trampas izsmalcinātākie tērpi, kuru cenas liks aizrauties elpai!
5
Vērsis – Itālija, Strēlnieks – Austrālija. Kura valsts ir kā radīta katras zodiaka zīmes pārstāvim
“Dīvaini! Mums tikko zvanīja Andreja ārste un teica, lai braucam pakaļ.” Slimnīcā miris vīrietis, tuvinieki dusmojas uz ārstiem
Nomazgā un nosusina mellenes.
Sadrupina cepumus nelielos gabaliņos.
Biezpienu samaisa ar cukuru, sadala divās daļās.
Vienai pusei pievieno mellenes un sakuļ blenderī.
Vienā traukā liek “melleņu biezpienu”, uz tā – cepumus, pēc tam – biezpiena kārtu un pa virsu – ogas.
Recepte no liveinternet.ru