Foto no “Siera kluba” arhīva

Mēles zupa ar dārzeņiem un sieru 0

Sastāvdaļas
• Liellopa mēle
• 150 g siera
• 150 g kartupeļu
• 150 g konservētu zirnīšu
• 100 g Kazdangas siera ar papriku
• Sarkanā paprika
• Baziliks
• Pipari
• Sāls
• Eļļa

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Novāra mēli, pievienojot garšvielas.
Katlā ieber kubiciņos sagrieztu papriku, apcep, pievieno mēles buljonu, krāsnī apceptus kartupeļus, zaļos zirnīšus, šķēlēs sagrieztu mēli un visu uzvāra. Pēc tam pievieno garšvielas, smalki sagrieztas bazilika lapiņas un kubiciņos sagrieztu sieru.
Zupu pasniedzot, pievieno skābo krējumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.