Profesionāla sulas spiede 0

Tirgū “Stolar” tiek reklamēta kā profesionāla sulu spiede. Cena – stipri virs vidējās. Izsmalcināts dizains, detaļas lielākoties no metāla, jo īpaši daļas, kas saskaras ar pašu smalcināšanas procesu. Asmeņi ir asi un nenodilst. Ļoti pozitīvi, ka 8,4 cm atverē var ielikt veselus ābolus un bietes, augļi un dārzeņi pirms sulas spiešanas nav jāsagriež. Ir paredzēta aizsardzība pret pārkaršanu, ierīci var ērti iztīrīt. Dārgākajiem modeļiem iespējams izvēlēties dažādus motora darbības ātrumus iedaļās no 1 līdz 5, tāpēc var izspiest sulas no mīkstiem, vidēji mīkstiem augļiem un cietiem dārzeņiem. Pozitīvi, ka ir liela ietilpība gan sulas krūkai (1,2 l), gan izspaidām (3 l), līdz ar to nav jāpārtrauc darbs, lai izmestu izspaidas vai izlietu sulu. Diemžēl izspaidas ir mitras (vērtējums – 2), kas ir vienīgais mīnuss šīm sulas spiedēm. Izmēģinātais modelis BJE520 maksā aptuveni 220 eiro.

Reklāma
Reklāma

Labākais no padomju laikiem

Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas
Padomju gados gandrīz katrā mājā bija Baltkrievijā ražotā Žuravinka. Kad to iedarbināja, uzreiz visi zināja, ka mamma spiež sulu. Lietošana diezgan neērta – biezumi ik pa laikam jāizmet, pagriežot rokturi, jo sistēma ir mehāniska. Ja to nokavē, spiede uz galda sāk vibrēt. Gadu gaitā sulu spiedes dizains nav mainījies, tai ir daudz plastmasas detaļu, kas regulāri lietojot nodilst (tas gan kļūst aktuāli pēc 2–2,5 gadu intensīvas lietošanas). Atvere ir ļoti maziņa, katrs ābols un pat lielāks burkāns jāgriež uz pusēm. Arī mazgāšana ir piņķerīga. Saimniecēm, kas pieradušas pie modernas virtuves tehnikas, darbošanās ar Žuravinku šķitīs arhaiska, bet kāpēc šī spiede nav izmirusi? Izspaidas ir sausas (vērtējums – 3), un, ja tās izlaiž caur spiedi otrreiz, var dabūt vien dažas pilītes sulas. Šī sulu spiede maksā vidēji 60 eiro. Daudzas saimnieces iemanījušās ar to sasmalcināt kartupeļus pankūkām – proti, nekādas rīvēšanas, izlaiž kartupeļus caur spiedi, pievieno stērķeli un cep uz pannas, kamēr kraukšķīgas.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.