Gardie šokolādes mafini ar dažādām cepurītēm 0

2015.05.06 Rîgas dzirnavnieka kûku cepðanas pasâkums ar slavenîbâm
“Hercogs” Publicitātes foto.

Uzcep šokolādes mafinus. Var izmantot jebkuru recepti, bet ērtībām var lietot arī “Hercogs” šokolādes mafinu jau gatavo miltu maisījumu. Miltu maisījumu ieber bļodā, pievieno 150 ml ūdens un 150 ml augu eļļu. Maisa mīklu, līdz tā kļūst viendabīga. Ielej mīklu mafinu veidnītēs (līdz pusei) un novieto tās uz restēm vai speciālajā mafinu cepšanas formā. Novieto restes krāsns vidusdaļā un cep 20 minūtes.

Krēmam izmanto 150 gr jebkura krēmsiera, kurā iemaisa 50 gr mīksta sviesta, un pūdercukuru. Kuļ 45 sekundes, līdz viss samaisījies. Cukura vietā iesakām izmantot pūdercukuru, jo tas masā neveido graudu gabaliņus. Interesantākai garšai pierīvē laima miziņu. Atdzisušus mafinus dekorē ar gardo krēmu. Iepilda konditorejas maisā un grezno mafinus ar cepurītēm, puķītēm un citiem zīmējumiem. Esi radošs un iedvesmojies no citu idejām!

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.