Medū karamelizēts cūkas stilbiņš ar sautētiem kāpostiem 0

KĀ GATAVOT?

Kūpināto cūkas stilbiņu liek katlā, pārlej ar ūdeni, pievieno lauru lapas, smaržīgos piparus, sāli, ja ir, arī diļļu kātus un vāra 3 līdz 4 stundas, līdz stilbiņš mīksts, bet ne izjucis. Vārīto stilbiņu liek uz cepešpannas, pārlej ar medu, pievieno rozmarīnu, timiānu, daudz kapātu ķiploku. Cep sakarsētā krāsnī 20 līdz 25 minūtes. Pasniedz ar štovētiem kāpostiem un mārrutkiem.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.