
Foto – Shutterstock
Medū karamelizētas auzu pārslas ar biezpiena musu un dzērveņu mērci 0
50 g medus un 20 g sviesta, 100 g auzu pārslas kopā vienmērīgi apcep.
Reklāma
Reklāma
Maska tēvs izpļāpājas, atklājot, kāpēc viņa ģimene un Īlons tik ļoti mīl Putinu
Tramps var tikai noplātīt rokas… Sirskis paziņo, ka Krievijas pavasara ofensīva “faktiski jau ir sākusies”
54
Tramps maina viedokli! ASV prezidents uz 90 dienām atliek tarifu piemērošanu visām valstīm, izņemot Ķīnu
15
200 g biezpiena sakuļ ar 100 g saldā krējuma un 30 g cukura.
Biezpiena masu samaisa ar atdzisušām auzu pārslām.
Pasniedz ar dzērveņu mērci:
150 g dzērvenes sablenderē ar 100 g cukura, izkāš, uzkarsē, pieliek 20 g kartupeļu cietes.
Gatavoja Avalon Hotel šefpavāre Dace Gribuste