Foto – Shutterstock

Medū karamelizētas auzu pārslas ar biezpiena musu un dzērveņu mērci 0

50 g medus un 20 g sviesta, 100 g auzu pārslas kopā vienmērīgi apcep.

Reklāma
Reklāma
Maska tēvs izpļāpājas, atklājot, kāpēc viņa ģimene un Īlons tik ļoti mīl Putinu
Tramps var tikai noplātīt rokas… Sirskis paziņo, ka Krievijas pavasara ofensīva “faktiski jau ir sākusies” 54
Tramps maina viedokli! ASV prezidents uz 90 dienām atliek tarifu piemērošanu visām valstīm, izņemot Ķīnu 15
Lasīt citas ziņas

200 g biezpiena sakuļ ar 100 g saldā krējuma un 30 g cukura.

Biezpiena masu samaisa ar atdzisušām auzu pārslām.

Pasniedz ar dzērveņu mērci:

CITI ŠOBRĪD LASA

150 g dzērvenes sablenderē ar 100 g cukura, izkāš, uzkarsē, pieliek 20 g kartupeļu cietes.
Gatavoja Avalon Hotel šefpavāre Dace Gribuste

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.