
Foto – Shutterstock
Medū karamelizētas auzu pārslas ar biezpiena musu un dzērveņu mērci 0
50 g medus un 20 g sviesta, 100 g auzu pārslas kopā vienmērīgi apcep.
Reklāma
Reklāma
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Kanādā “uzsprādzis jauns vilnis” ar ideju, ka Kanādai jāiestājas Eiropas Savienībā
25
Pārāk ilgi uzglabāta malka var palikt veca, un tā vairs nav piemērota apkurei. Cik ilgi drīkst glabāt?
17
200 g biezpiena sakuļ ar 100 g saldā krējuma un 30 g cukura.
Biezpiena masu samaisa ar atdzisušām auzu pārslām.
Pasniedz ar dzērveņu mērci:
150 g dzērvenes sablenderē ar 100 g cukura, izkāš, uzkarsē, pieliek 20 g kartupeļu cietes.
Gatavoja Avalon Hotel šefpavāre Dace Gribuste