Zemeņu laiks Anitai pats karstākais darba cēliens – ogas jālasa, uz tirgu jābrauc un pa starpu ģimenei buka šmorējums jāpagatavo. Vasarās pie vecmāmiņas ciemojas mazbērni Emīls un Evelīna.
Zemeņu laiks Anitai pats karstākais darba cēliens – ogas jālasa, uz tirgu jābrauc un pa starpu ģimenei buka šmorējums jāpagatavo. Vasarās pie vecmāmiņas ciemojas mazbērni Emīls un Evelīna.
Foto – Ilze Pētersone

Gardas piedevas gaļas ēdieniem 0

Šarlotes mērce

Sastāvdaļas
1 kg tomātu, 300 g sīpolu, 3 līdz 4 paprikas, viena tējkarote sāls, pusglāze cukura, pustējkarote melno piparu, viena tējkarote etiķa esences.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Gatavošana
Sacep sīpolus, pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus un papriku.
Pieber cukuru, sāli, melnos piparus un pielej etiķi.
Sautē apmēram pusstundu un liek burkās.

Ar kariju marinēti kabači vai gurķi

Sastāvdaļas
1 kg kabaču vai gurķu, puskilograms sīpolu, četras ķiploku daiviņas.
Marinādei: 250 ml ūdens, 250 g cukura, 150 g etiķa, pusēdamkarote karija pulvera, viena ēdamkarote krievu sinepju, nedaudz sāls.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavošana
Sagriež kabačus vai gurķus pabiezās ripiņās, sīpolus – gredzenos.
Pagatavo marinādi.
Uzlej marinādi kabačiem vai gurķiem, sīpoliem un ķiplokiem, nedaudz pavāra, pilda burkās.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.