Zemeņu laiks Anitai pats karstākais darba cēliens – ogas jālasa, uz tirgu jābrauc un pa starpu ģimenei buka šmorējums jāpagatavo. Vasarās pie vecmāmiņas ciemojas mazbērni Emīls un Evelīna.
Zemeņu laiks Anitai pats karstākais darba cēliens – ogas jālasa, uz tirgu jābrauc un pa starpu ģimenei buka šmorējums jāpagatavo. Vasarās pie vecmāmiņas ciemojas mazbērni Emīls un Evelīna.
Foto – Ilze Pētersone

Aļņa gaļas rolmopši 0

Sastāvdaļas
Aļņa gaļa, cūkas speķis, sīpoli, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Gatavošana
Aļņa gaļu sagriež šķēlēs un izklapē, apkaisa ar sāli un pipariem. Sagriež speķi un sīpolus garenās strēmelēs.

Uz gaļas gabala uzliek speķi, sīpolus, satin rullītī, aptin ar diegu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek rullīšus jeb rolmopšus katlā ar ūdeni sautēties.

Pasniedz ar kartupeļiem un skābiem kāpostiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.