McDonald’s darbinieks atklāj, kādus dzērienus nekad nevajadzētu pasūtīt šajā restorānā 9
McDonald’s darbinieks atklājis, kādus dzērienus nekad nevajadzētu pasūtīt tīkla restorānos, raksta DailyMail.
Kāds McDonald’s darbinieks pastāstījis, ka klientiem nekad nevajadzētu pasūtīt dzērienus no “McCafe” automātiem.
Darbinieks atklātā Reddit komentārā apgalvoja, ka automāti tiek “regulāri atstātas novārtā”, jo darbinieki nav apmācīti tos pareizi tīrīt, kas nozīmē, ka to iekšpuse bieži vien ir pilna ar “melniem sodrējiem”.
Vairāk nekā divus miljonus skatījumu guvušajā TikTok videoklipā šis komentārs tika pārpublicēts kopā ar desmitiem citu komentāru, kuros ātrās ēdināšanas uzņēmumu darbiniekiem tika jautāts, ko klientiem nekad nevajadzētu pasūtīt viņu restorānā.
“Es strādāju Mcdonald’s un gādāju, lai visi, kas man ir svarīgi, nekad nepasūta neko, kas nāk no “McCafe” automāta, jo tie tiek regulāri atstāti novārtā,” viens lietotājs rakstīja ierakstā, ar kuru dalījās @webaddieshere.
“Darbinieki ne tikai nav pienācīgi apmācīti uzkopšanā un apkopē, bet gandrīz visos McDonald’s, ar kuriem man ir nācies saskarties, arī vadītāji, kas atbild par viņu apmācību, neko nezina.”
Reddit lietotājs, kurš strādāja McDonald’s restorānā Albertā, piebilda, ka automātu tīrīšanai nepieciešamas “īpašas birstes”, taču viņi nav redzējuši, ka kādam no restorāniem “būtu atbilstošas birstes”.
“Visi “McCafe” dzērieni tiek pagatavoti šausmīgi netīrā automātā,” viņi piebilda.
Uz to atbildēja viens lietotājs, kurš sacīja, ka ir McDonald’s darbinieks Kanādā, un apgalvoja, ka arī citas dzērienu ierīces nav pienācīgi iztīrītas.
“Piena kokteiļu automāts netiek tīrīts katru dienu. Arī dzērienu dozators reti tiek pienācīgi iztīrīts,” rakstīja komentētājs.
Tikmēr pats uzņēmums uzsver, ka visos McDonald’s restorānos ir ieviesti stingri drošības protokoli.
“Stingri pārtikas nekaitīguma standarti un protokoli ir iestrādāti visā, ko mēs darām, sākot no pārtikas sagādes, ēdienkartes izstrādes, iepakošanas un izplatīšanas līdz pat mūsu restorānu darbībai,” teikts vietnē.
“Mēs izmantojam tehnoloģijas un cieši sadarbojamies ar mūsu piegādātājiem un ekspertiem, lai uzlabotu efektivitāti un samazinātu riskus,” raksta uzņēmums.