Foto – Fotolia

Mazsālītu gurķu salāti ar ķiploku pulveri. Vienkārši un pikanti! 0

Pagatavošana

Sagriež svaigus gurķus šķēlēs, pārkaisa ar ķiploku vai diļļu–ķiploku pulveri un sāli, noliek ledusskapī ievilkties.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. 10 neparastākās kafejnīcas Latvijā, ko ir vērts apciemot
1332 Krievijas pilsoņi gatavojas labprātīgi pamest Latviju? Tik daudzi nav pieteikušies obligātajai valodas pārbaudei 43
“Es domāju, ka viņi bija ļoti prātīgi,” kaut kas nedzirdēts no Trampa. Kam un par ko viņš veltīja šādu repliku?
Lasīt citas ziņas

Pēc 2–3 stundām var pasniegt. Visērtāk sagatavot vakarā pasniegšanai nākamajā dienā. Ķiploku pulveris ir stiprs un izšķīst pamazām – prātīgi,
nepārdozē!

Kā pagatavot ķiploku pulveri?

Šis process tiešām ir darbietilpīgs, bet rezultāts ir tā vērts: no ķiploka katras daiviņas jānoloba miziņa, katra daiviņa jāsagriež vienāda biezuma šķēlītēs un vienmērīgi jāizklāj uz sietiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad tās izžuvušas, maļ pulverī. No trim kilogramiem svaigu ķiploku iznāk viens kilograms pulvera.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.