Foto – Fotolia

Mazsālītu gurķu salāti ar ķiploku pulveri. Vienkārši un pikanti! 0

Pagatavošana

Sagriež svaigus gurķus šķēlēs, pārkaisa ar ķiploku vai diļļu–ķiploku pulveri un sāli, noliek ledusskapī ievilkties.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti 36
Veselam
Ko sīpoli labu dara ķermenim: 8 iemesli, kāpēc šie dārzeņi būtu jāēd
TV24
Slaidiņš: “Bija sajūta, ka visiem, kas tur ieradās, jābučo Trampa pēcpuse”
Lasīt citas ziņas

Pēc 2–3 stundām var pasniegt. Visērtāk sagatavot vakarā pasniegšanai nākamajā dienā. Ķiploku pulveris ir stiprs un izšķīst pamazām – prātīgi,
nepārdozē!

Kā pagatavot ķiploku pulveri?

Šis process tiešām ir darbietilpīgs, bet rezultāts ir tā vērts: no ķiploka katras daiviņas jānoloba miziņa, katra daiviņa jāsagriež vienāda biezuma šķēlītēs un vienmērīgi jāizklāj uz sietiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad tās izžuvušas, maļ pulverī. No trim kilogramiem svaigu ķiploku iznāk viens kilograms pulvera.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.