Foto – Valdis Semjonovs

Mazsālīts zandarts ar kaņepju mērci 0

Sastāvdaļas:

zandarta fileja

dzeltenās galda bietes

svaigais siers

saulē kaltēti tomāti

olīveļļa

sāls

cukurs

Kā gatavot?

Zandarta filejai izņem asakas, ja tās palikušas. Pārkaisa ar sāls un cukura maisījumu (proporcija 2:1), patur pusstundu. Sagriež plānās šķēlēs un kārto uz šķīvja. Virsū liek ripiņās sagrieztas, olīveļļā un garšvielās marinētas, dzeltenās galda bietes, uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus un no svaigā siera un saulē kaltētiem tomātiem saveltas bumbiņas (ja vēlas, var pievienot arī svaigu baziliku).

Reklāma
Reklāma
CNN: “Nožēlojamā” Eiropa beidzot mostas: Tramps “iegriež” Zelenskim, Vācija atceļ parādu “bremzes”, Francija apsver kodolaizsardzību
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
TESTS. Iespējams, pasaulē vienkāršākais tests, kurā 90% izgāžas kā vecas sētas
Lasīt citas ziņas

Mazsālītu zandartu var pasniegt ar citām piedevām – svaiga gurķa šķēlītēm un piparmētru lapiņām, kam pārslacīta mērcīte, kura pagatavota no svaigi spiestas citronu sulas un olīveļļas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.