Mazsālīti šampinjoni uz ātru roku 0

Sastāvdaļas – 1 kg šampinjonu, 2 sīpoli, 1/2 tējkarote sinepju, 2 ēdamkarotes cukura, lauru lapa, sāls pēc garšas, 3 piparu graudiņi, tējkarote etiķa, dilles pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Bruņumašīna bija sasvērusies uz vienu sānu, tā nestāvēja taisni…”Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 184
TV24
“A, ēst tu gribi? Darbu gribi?” Blodons nikns uz Latvijas iedzīvotājiem, kuri “norok” ekonomiski pamatotus būvprojektus
Lasīt citas ziņas

Sēnes nomazgā, notīra. Pārlej ar ūdeni, viegli pasāla un vāra apmēram 30 minūtes. Pēc tam šampinjonus izņem no ūdens un noliek maliņā.

Sēņu vārītajā ūdenī pievieno sinepes, cukuru, sāli, piparus, lauru lapu un etiķi. Visu uzvāra.

Sīpolu sagriež gredzenos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagatavo sterilu burciņu. Tajā liek sēnes pamīšus ar sīpolu gredzeniem un dillēm. Pārlej ar karsto novārījumu. Burku aizvāko un vēlāk novieto ledusskapī. Sēnes var ēst jau pēc 3 stundām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.