Hole fresh salted cucumber on plate with dills
Hole fresh salted cucumber on plate with dills
Foto – Bonappetit.lv

Mazsālīti gurķīši! Noderēs jau brīvdienu piknikā! 1

Pagatavošana

Gurķus nomazgāt, nogriezt abus galus, sadurstīt ar nazi vai zobu bakstamo pāris vietās. Ķiploku daiviņas nomizot, ja tas ir vecais ķiploks. Jaunus ķiplokus mizot nevajag, tikai sagriezt uz pusem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
Karu izbeigs kājnieks netīrā formā: Komandiera atziņas par frontes realitāti Ukrainā 62
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Lasīt citas ziņas

Gurķus sakārtot tīrā traukā, pamīšus ar zaļumiem, garšvielām un ķiplokiem.

Ūdeni ieliet katlā, pievienot sāli, piparus, krustnagliņas un uzkarsēt. Ar karstu rosolu pārliet gurķus, apsegt ar dvielīti un atstāt uz visu nakti. Nakamajā dienā gurķi ir ēdami.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.