Mazsālīti gurķīši mārrutka lapās. Vecmāmiņas recepte 1

Pagatavošana

Gurķus nomazgā, nogriež galiņus no abām pusēm, pārlej ar aukstu ūdeni un atstāj uz 2 stundām.

Reklāma
Reklāma

Nomazgā mārrutka lapas un dilles.

Notīra ķiploku un sagriež, bet ne sīki.

Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Lasīt citas ziņas

Tīras burkas apakšā liek dilles, mārrutka lapas, ķiploku un piparus.

Kārto gurķus, pēc tam atkal dilles un ķiploku. Pamīšus atkal gurķus un garšvielas, līdz burka pilna.

Pagatavo sālījumu

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā ielej ūdeni, pieber sāli, cukuru un uzvāra.

Ar verdošo sālījumu pārlej gurķus un apsedz ar vāciņu.

Gurķīši būs gatavi aptuveni pēc 24 stundām, bet var sākt našķoties jau agrāk!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.