Foto – Fotolia

Mazsālīti gurķīši ar minerālūdeni. Šādu recepti tu, iespējams, nezināji 4

Gurķīšus nomazgā un nogriež abus galus. Ķiplokus notīra un daiviņas sagriež šķēlītēs.

Reklāma
Reklāma
Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
Tramps uzbrūk: Krima vairs nav apspriežama – Ukrainai jāsamierinās vai jāzaudē viss
FOTO. Gaismā nākusi dāvana, ar ko Putins slepus pārsteidzis Trampu
Lasīt citas ziņas

Traukā bagātīgi ieklāj dilles, mārrutku, upeņu vai ķiršu lapas, tad kārto gurķus.

Ja vieta ļauj, liek vairākas zaļumu, ķiploku un gurķu kārtas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atsevišķā traukā minerālūdeni samaisa ar sāli (1 l ūdens pievieno 2–3 ēdamkarotes rupjā galda sāls) un uzlej gurķiem.

Pēc 10–12 stundām mazsālītos gurķīšus var celt galdā. Tie šādā marinādē saglabā savu garšu un ir kraukšķīgi.

! Jāapēd divu dienu laikā, jo pēc tam vairs nebūs garšīgi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.