Kā sevi pasargāt 0


* Iegādājieties produktus, kas ražoti legālās tirdzniecības vietās, no legāliem ražotājiem.

Reklāma
Reklāma

* Ēdiet laboratoriski pārbaudītu gaļu.

Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

* Medījuma gaļu pirms lietošanas pārtikā termiski apstrādājiet pietiekami augstā, vismaz 70 grādu temperatūrā. No brīža, kad tā sasniegta, jāturpina gaļu karsēt vismaz divas stundas.

* Sāliet, žāvējiet, marinējiet un kūpiniet tikai pārbaudītu gaļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Konsultantes GUNITA DEKSNE, pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta BIOR Parazitoloģijas nodaļas vadītāja, vadošā pētniece

Ilze Plīkša,Pārtikas un veterinārā dienesta Dzīvnieku izcelsmes produktu ražošanas uzraudzības daļas vadītāja vietniece

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.