Mazās picas ar kausēto garšaugu sieru 0

Gatavošanas laiks: apm. 30 minūtes (jāparedz laiks uzbriešanai un cepšanai)
Katrā porcijā apm. 128 kcal/538 kJ
5 g olbaltumvielu, 3 g tauku, 19 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

1. Miltus iesijā bļodā, vidū izveido iedobi, tajā iedrupina raugu, pārkaisa šķipsniņu cukura. Garšaugu sieru sadrupina, kopā ar sāli liek bļodā. Iedobē un ap to ielej 150 ml silta ūdens. Ar mikseri sajauc viendabīgu mīklu, apsegtu noliek siltā vietā uzbriest, līdz mīklas apjoms dubultojies.

2. Mīklu izveltnē taisnstūra formā (20 x 30 cm), apziež ar tomātu pastu, atstājot ap malu vienu centimetru. Sīpolu nomizo un sasmalcina. Cukīni nomazgā, nomizo un sakapā. Svaigo šķiņķi sagriež strēmelītēs. Produktus pārkaisa uz tomātu pastas kārtas, sāla, piparo, uzber timiānu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Mīklu sarullē no garākās malas uz vidu, malu aizspiež. Mīklas rulli sagriež 12 gabaliņos, tos liek plakaniski uz ietaukotas cepešpannas. Atstāj 10 minūtes uzbriest. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 °C, mazās piciņas cep 20 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.