Foto: AIja Geida

Mārrutku sviests – labi garšo uz rupjmaizes 0

Sastāvdaļas
• 100 g sviesta
• ēdamkarote mārrutku
• ⅓ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
TV24
Putina propagandisti uzkāpuši uz pamatīgas “melnās strīpas”
Lasīt citas ziņas

Mīkstu sviestu saputo ar sāli, pievieno mārrutkus un samaisa. Liek trauciņā un novieto vēsumā. Labi garšo uz rupjmaizes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.