Va;da Semjonova foto

Marinētu reņģu salāti ar olu un mārrutkiem 0

Sastāvdaļas (1 personai)
• 8 marinētas reņģu filejas
• 1 kartupelis
• 30 g sarkanā sīpola
• 60 g skābā krējuma
• 1 mīksti vārīta ola
• 10 brūkleņu
• Svaiga mārrutka sakne
• Šķipsna ķimeņu

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Pirka viesnīcas Horvātijā… Ukrainā gaismā nācis armijas pārtikas iepirkuma skandāls, kur shēmas realizētāji piesavinājušies 18 miljonus ASV dolāru 24
Veselam
Brīdina par paracetamolu: pasaulē visizplatītākajam pretsāpju līdzeklim atklāta savāda blakusparādība
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kartupeli izvāra un sagriež vairākās daļās. Sarkano sīpolu nomizo un sagriež plānās ripiņās. Vistas olu liek verdošā ūdenī un vāra 5 minūtes, pēc tam atdzesē aukstā ūdenī, noloba un sagriež. Kārto uz šķīvja kopā ar marinētu reņģu filejām un rīvētiem svaigiem mārrutkiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.