Va;da Semjonova foto

Marinētu reņģu salāti ar olu un mārrutkiem 0

Sastāvdaļas (1 personai)
• 8 marinētas reņģu filejas
• 1 kartupelis
• 30 g sarkanā sīpola
• 60 g skābā krējuma
• 1 mīksti vārīta ola
• 10 brūkleņu
• Svaiga mārrutka sakne
• Šķipsna ķimeņu

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Satraucošs signāls no karaļnama? Pāvests apglabāts, bet visi runā tikai par vienu…
“Viņam nebija nekādu iemeslu!” Tramps šokēts par Putina jauno asiņaino soli
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kartupeli izvāra un sagriež vairākās daļās. Sarkano sīpolu nomizo un sagriež plānās ripiņās. Vistas olu liek verdošā ūdenī un vāra 5 minūtes, pēc tam atdzesē aukstā ūdenī, noloba un sagriež. Kārto uz šķīvja kopā ar marinētu reņģu filejām un rīvētiem svaigiem mārrutkiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.