Foto – Shutterstock

Marinētu gurķu, tomātu, saldās paprikas asorti. Ziemā smeķēs 0

Sastāvdaļas

Dārzeņi jebkurās attiecībās, dilles, estragons, baziliks, mārrutki, ķiršu lapas, 2–3 ķiploku daiviņas, 2–3 pētersīļu saknes, 2 lauru lapas, gabaliņš sīvās paprikas pāksts.

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Marināde: 1,5 l ūdens, 75 g sāls, 25 g cukura, 6 ēdamkarotes 9% galda etiķa.

Pagatavošana.
Dezinficētā burkā saliek garšaugus un garšvielas, tad kārtām burkā liek nelielus gurķus, viegli iesārtus tomātus (nepārgatavojušos), saldās paprikas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēdējā kārtā liek diļļu zaļumus. Dārzeņiem uzlej verdošu marinādi un pasterizē 75–80 °C temperatūrā.

Pēc pasterizācijas pirms aizvalcēšanas burkā ielej etiķi. Burkas aizvāko un atdzesē.

Recepte no tematiskās avīzes “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.