Marinētu gurķi ar sinepēm 0

Sastāvdaļas: 4 kg gurķu, 100 g (apmēram ½ glāze) sāls, 1 glāze eļļas, 1 glāze cukura, 1 glāze etiķa, 1 ēdamkarote sinepju pulvera, 2 ēdamkarotes sagrieztu ķiploku.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Krievija pārgājusi uz nāvējošāku kara taktiku. Tas rada reālu draudu NATO 74
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Kokteilis
“Mans ideāls! Mēs precamies.” Magone izraudzījusies jaunu kavalieri
Lasīt citas ziņas

Gurķus sagriež plānās ripiņās, arī ķiploku sagriež pēc iespējas smalkāk. Visas sastāvdaļas liek traukā un kārtīgi samaisa. Atstāj uz 3 – 4 stundām, ik pa laikam apmaisot. Tad liek burkās un pasterilizē. Uz doto daudzumu iznāk 7 – 8 puslitra burciņas.

 

Recepti ieteica koknesiete Elga Grigāne.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.