Marinēti gurķīši asu izjūtu cienītājiem. Iedvesmojoša recepte 1

Sastāvdaļas
10 kg gurķu
1 liels pušķītis diļļu (aptuveni 250 g)
15g estragona lapu
20g mārrutka saknes
1-2 galviņas ķiploku
1 ēdamkarote sinepju sēklu
3-4 melno piparu graudiņi

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Marinādei:
8l ūdens
1,4 l galda etiķa
250-400 g sāls
300-500 g cukura

Pagatavošana
Izvēlas stingrus, svaigus nelielus gurķīšus, kārtīgi nomazgā tekošā ūdenī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagatavo zaļumus un garšvielas: sagriež dilles un estragonu.

Gurķis cieši vienu pie otra liek burkās, pa vidu kārtojot garšvielas.

Pēc tam pagatavo marinādi un to verdošu lej burkās ar gurķiem.

Pasterizē 90 grādu temperatūrā: litra un divu litru tilpuma burkas – 20-25 minūtes, trīslitru burkas – 30-35 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.