Marinētas baravikas
Marinētas baravikas
Foto – Valdis Semjonovs

Baltvīnā marinētas gailenes īru gaumē 3

Īriem gluži tāpat kā latviešiem garšo gailenes, turklāt pēc šīs nedēļas lietus Latvijā gaidāms sēņu “uzbrukums”, tāpēc piedāvājam no ierastajām mazliet atšķirīgu recepti marinēšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Notīra gailenes, nogriež kātiņu galus, kārtīgi noskalo. Liek pannā kopā ar etiķi, sāli, koriandru, rozmarīnu un ķiplokiem.

Sutina 5 minūtes. Nokāš šķidrumu.

Gailenes, garšaugus un garšvielas liek sterilizētā burkā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pārlej ar olīveļļu un vēsumā marinē vismaz 2, bet ne ilgāk kā 4 nedēļas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.