
Marinētas paipalu olas ar kaperiem 0
Olas novāra un sapilda burkā. Citronam nogriež garu mizas spirāli bez baltā slāņa. Pusi citrona un mārrutku sakni sagriež gabaliņos.
Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu”
5
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu
24
Katlā liek garšaugus, kaperus, etiķi, medu un sāli. Pielej apmēram 250 ml ūdens un uzvāra. Sagatavoto marinādi uzlej olām, lai tās būtu pilnībā pārklātas. Aizvāko. Olām jāļauj marinēties vismaz divas dienas, bet ne ilgāk par 10 dienām.
Ļoti pikanta uzkoda.
Burkānu un apelsīnu džems
Fiksie biezpiena un burkānu pīrādziņi Ilzes Jurkānes gaumē
Vecmāmiņas biezpienrausīši. Viegla recepte, kas atgādina par bērnību
Kāļu sautējums
Ziemassvētku tēja ar garšvielām
Zosu aknu pastēte: Kas tajā labs un kā to pagatavot?
Ziemassvētku torte ar sildošu garšu. Restorāna “Buddha” recepte
Kārtainie pīrādziņi ar aknu pildījumu