Marinētas paipalu olas ar kaperiem 0

Olas novāra un sapilda burkā. Citronam nogriež garu mizas spirāli bez baltā slāņa. Pusi citrona un mārrutku sakni sagriež gabaliņos.

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Lasīt citas ziņas

Katlā liek garšaugus, kaperus, etiķi, medu un sāli. Pielej apmēram 250 ml ūdens un uzvāra. Sagatavoto marinādi uzlej olām, lai tās būtu pilnībā pārklātas. Aizvāko. Olām jāļauj marinēties vismaz divas dienas, bet ne ilgāk par 10 dienām.

Ļoti pikanta uzkoda.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.