Foto – Anda Krauze

Marinētas liellopu aknas – garšos gan aukstas, gan siltas 0

Sastāvdaļas
• Liellopu aknas
• Milti
• Olas
• Melnie pipari
• Sāls
• Rapšu eļļa
• Marināde

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Liellopu aknas sagriež nelielās šķēlītēs, viegli izdauza ar gaļas āmuru, apkaisa ar sāli un pipariem, apviļā miltos un olā un cep karstā eļļā, līdz kļūst brūnas.

Atdzesētas aknas pārlej ar marinādi. To gatavo, ūdenim pievienojot galda etiķi, sāli, cukuru, piparus, lauru lapas, ripiņās sagrieztus sīpolus un uzvārot.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.