Foto – Anda Krauze

Marinētas liellopu aknas – garšos gan aukstas, gan siltas 0

Sastāvdaļas
• Liellopu aknas
• Milti
• Olas
• Melnie pipari
• Sāls
• Rapšu eļļa
• Marināde

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Liellopu aknas sagriež nelielās šķēlītēs, viegli izdauza ar gaļas āmuru, apkaisa ar sāli un pipariem, apviļā miltos un olā un cep karstā eļļā, līdz kļūst brūnas.

Atdzesētas aknas pārlej ar marinādi. To gatavo, ūdenim pievienojot galda etiķi, sāli, cukuru, piparus, lauru lapas, ripiņās sagrieztus sīpolus un uzvārot.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.