Publicitātes foto

Marinētas dzeltenās bietes ar sieru un persikiem 0

Bietes ietin folijā, sadalot trīs paciņās. Liek uz pannas un 40 minūtes cep +200 °C. Izņem no krāsns, iztin no folijas, atdzesē un nomizo. Sagriež gabaliņos un liek burkā, pa vidu kārtojot smalki sagrieztu čili un ķiploku (pusi ķiploka daudzuma sasmalcina, pusi izspiež ar spiedi). Traukā sajauc sīrupu, citrona sulu, sāli, piparus un eļļu. Bietēm uzlej marinādi, burkai uzliek vāku un ledusskapī marinē vismaz 24 stundas, bet labāk 48 stundas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
DHL lidmašīnas avārija Viļņā: traģisks negadījums vai Krievijas sabotāža? Publicēta pilotu un lidojuma kontrolieru saruna pirms traģēdijas… 152
Lasīt citas ziņas

Mocarellu un persikus saplucina gabaliņos un traukā kārto pamīšus ar marinētajām bietēm. Uzliek bazilika lapiņas, pārslaka ar eļļu, uzber sāli un piparus.

Gatavoja “Santa Maria” piparu vēstniece Latvijā Signe Meirāne

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.