Foto: Ermak Oksana/SHUTTERSTOCK

Marinētas bietes 2

Sastāvdaļas
• 3 kg vārītu biešu
• 2 ēdamkarotes sāls
• 1 glāze cukura
• 1 glāze 9% galda etiķa

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bietes sarīvē, pievieno sāli, cukuru, etiķi un atstāj uz pāris stundām. Tad liek katlā un karsē – kad sāk vārīties, vāra aptuveni 5 minūtes. Pēc tam pilda sterilās burkās un aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.