Marinēta jēra gaļa dārzeņu sulā 0

Sastāvdaļas: 1 kg jēra gaļas mīkstuma un ribiņu, 2 sīpoli, 1 ķiploks, 2–3 tomāti, dilles, pētersīļu zaļumi un saknes, selerijas, puravi, melnie pipari, 1 tējkarote sāls, koriandrs.

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot?
Gaļu sagriež gabalos, pārkaisa ar sāli un liek traukā, pārlej ar dārzeņu mērci, ko pagatavo šādi: sīpolus un ķiplokus nomizo, tomātus nomazgā, tad kopā ar zaļumiem samaļ, pieber piparus un koriandru. Gaļu marinē 24 stundas. Tad liek katlā, pārlej ar glāzi ūdens un lēni sautē, līdz gaļa gatava.

Recepte no žurnāla “Mājas Gardumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.