Marinēta jēra gaļa dārzeņu sulā 0

Sastāvdaļas: 1 kg jēra gaļas mīkstuma un ribiņu, 2 sīpoli, 1 ķiploks, 2–3 tomāti, dilles, pētersīļu zaļumi un saknes, selerijas, puravi, melnie pipari, 1 tējkarote sāls, koriandrs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot?
Gaļu sagriež gabalos, pārkaisa ar sāli un liek traukā, pārlej ar dārzeņu mērci, ko pagatavo šādi: sīpolus un ķiplokus nomizo, tomātus nomazgā, tad kopā ar zaļumiem samaļ, pieber piparus un koriandru. Gaļu marinē 24 stundas. Tad liek katlā, pārlej ar glāzi ūdens un lēni sautē, līdz gaļa gatava.

Recepte no žurnāla “Mājas Gardumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.