Citrons, ķiploks, muskatrieksts 1

Vistas gaļai var pagatavot tradicionālu marinādi. Pusotra kilograma gaļas iemarinēšanai izmanto 1 citrona sulu, 6 daiviņas sakapāta ķiploka, pusi muskatrieksta, 2 ēdamkarotes sarīvēta ingvera sulas, olīveļļu, pāris šķipsniņu sāls, timiāna un rozmarīna lapiņas. Putnu marinādē patur divas stundas istabas temperatūrā.

Reklāma
Reklāma
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
Lasīt citas ziņas
Rūdolfs iesaka grilēto gaļu baudīt kopā ar tomātu piedevu, kas ir ļoti vienkārši pagatavojama. Tomātus sagriež šķēlītēs, uzber saplucinātas bazilika lapiņas (kātus neizmanto!), sāli un piparus un apslaka ar olīveļļu.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.