Mannas pudiņš ar aprikožu biezeni 0

Gatavošanas laiks: apm. 25 minūtes. (jāparedz laiks vārīšanai un atdzišanai)
Katrā porcijā apm. 256 kcal/1071 kJ 10 g olbaltumvielu, 8 g tauku, 33 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Lasīt citas ziņas

1. Nelielā katliņā uzvāra pienu. Maisot tajā iejauc cukuru un kanēli. Pievieno mannas putraimus un, pastāvīgi maisot, vāra uz mazas uguns, līdz masa sabiezē. Noliek atdzist.

2. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem un iejauc mannas virumā, olu baltumus ar sāli stingri sakuļ. Iecilā mannas virumā. Deserta formiņas izskalo ar aukstu ūdeni, iepilda mannas masu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Aprikozes nomazgā, nosusina, sadala, izņem kauliņus, sīki sagriež. Kopā ar bumbieru ievārījumu un divām ēdamkarotēm ūdens uzkarsē katliņā, pavāra divas, trīs minūtes. Sablenderē, atdzesē. Pudiņu pasniedz ar aprikožu biezeni.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.