Foto – Aija Geida

Manna ar banāniem 0

Banānus sagriež kubiciņos. Uzvāra pienu, samazina vārīšanas temperatūru (nogriež mazāku gāzes liesmu vai katlu noliek uz plīts malas utt.) un, nepārtraukti maisot, lēnām ber mannu, lai neveidojas kunkuļi. Uz mazas uguns, maisot ar putojamo slotiņu, vāra 3–4 minūtes. Kad putra sāk biezēt, pievieno banānus un vaniļas cukuru. Apmaisa, pavāra vēl minūti, tad izslēdz uguni un katlam uzliek vāku, lai banāni kļūst mīksti.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
8 šķietami veselīgi produkti, no kuru lietošanas uzturā labāk atteikties. Kā tie var kaitēt?
Lasīt citas ziņas

Pasniedz ar svaigām vai saldētām ogām. Banāni dod saldumu un patīkamu aromātu, nevajag likt ne ievārījumu, ne medu. Ar putojamo slotiņu maisītā putra ir patīkami gaisīga.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.