Foto – Aija Geida

Manna ar banāniem 0

Banānus sagriež kubiciņos. Uzvāra pienu, samazina vārīšanas temperatūru (nogriež mazāku gāzes liesmu vai katlu noliek uz plīts malas utt.) un, nepārtraukti maisot, lēnām ber mannu, lai neveidojas kunkuļi. Uz mazas uguns, maisot ar putojamo slotiņu, vāra 3–4 minūtes. Kad putra sāk biezēt, pievieno banānus un vaniļas cukuru. Apmaisa, pavāra vēl minūti, tad izslēdz uguni un katlam uzliek vāku, lai banāni kļūst mīksti.

Reklāma
Reklāma
“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
Kā atbrīvoties no “stresa riepas” uz vēdera? 10 pārtikas produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
“Tas ir vienīgais, kas darbosies.” Īlons Masks atklāj, kas palīdzēs izbeigt karu Ukrainā
Lasīt citas ziņas

Pasniedz ar svaigām vai saldētām ogām. Banāni dod saldumu un patīkamu aromātu, nevajag likt ne ievārījumu, ne medu. Ar putojamo slotiņu maisītā putra ir patīkami gaisīga.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.