Mango lassi ar dabisko jogurtu. Rīta kokteilis indiešu stilā! 0

Lassi ir Indijā radies atspirdzinošs dzēriens. Tā sastāvā vienmēr ir jogurts, ūdens un citrona sula, un to bieži pasniedz kopā ar asiem ēdieniem, jo tā tauku saturs mazina asās garšas un veicina gremošanu.

Reklāma
Reklāma
Piecas spēcīgas senās civilizācijas, kas pazuda bez pēdām: kas ar tām notika?
Veselam
Smird kā sesks: 8 produkti, kuru lietošana uzturā var izraisīt nelāgu ķermeņa aromātu 30
“7 gadu vecumā tiesā pateicu, ka mana mamma noslīcināja māsu.” Pēc 17 gadiem viņš ir gatavs runāt
Lasīt citas ziņas

Pikantāku lassi var pagatavot, pievienojot, piemēram, grauzētas un samaltas Indijas ķimenes, svaigas lapu kārveles vai gurķi.

Pašās beigās pieliek sāli.

Saldais variants, kā mūsu mango lassi, labi garšos arī kopā ar līčijām, zemenēm, banāniem, melonēm vai rožūdeni.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sastāvdaļas
200 g mango
250 g dabiskā jogurta
4 tējkarotes cukura
1 tējkarote citrona sulas

Pagatavošana
Mango nomazgā un izņem kauliņu. Visas sastāvdaļas kopā ar 130 ml ūdens rūpīgi sablendē, pievieno citrona sulu un grezno pēc savas gaumes. Pasniedz atdzesētu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.