Foto-Fotolia

Mandarīnu pīrāgs 0

Sastāvdaļas – 5 lieli mandarīni, 1,5 glāzes cukura, 25 g sviesta, ola, glāze kefīra, 3 glāzes miltu, soda, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
Kokteilis
Latviešu izvairīšanās horoskops jeb kā katra zodiaka zīme izvairās no citiem cilvēkiem 3
“Tas ir Ivans Vladimirovičs Putins.” Pirmo reizi publiskoti Putina slepenā dēla foto, kuru pirms 10 gadiem viņam dāvāja Kabajeva 22
Lasīt citas ziņas

Rūpīgi saberž kopā mīkstu sviestu, cukuru un olu. Pievieno glāzi kefīra (var izmantot arī paniņas).

Mandarīnus sasmalcina gaļas maļamajā mašīnā vai kārtīgi sablenderē, pievieno masai. Pieber nedaudz sāls un visu rūpīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno miltus, visu sakuļ, lai nebūtu kunkuļu. Pievieno tējkaroti sodas.

Visu vēlreiz samaisa un liek ietaukotā veidnē, kura izkaisīta ar miltiem vai rīvmaizi. Ļauj pastāvēt 40 minūtes un cep vidējā temperatūrā, kamēr gatavs.

Virsu rotā pēc izvēles. Var pārsmērēt ar krēmu, var rotāt ar mandarīna šķēlītēm un citiem augļiem (kivi, zemenes, vīnogas), pārlej ar apelsīnu želeju.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.