Foto-Fotolia

Mandarīnu pīrāgs 0

Sastāvdaļas – 5 lieli mandarīni, 1,5 glāzes cukura, 25 g sviesta, ola, glāze kefīra, 3 glāzes miltu, soda, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Rūpīgi saberž kopā mīkstu sviestu, cukuru un olu. Pievieno glāzi kefīra (var izmantot arī paniņas).

Mandarīnus sasmalcina gaļas maļamajā mašīnā vai kārtīgi sablenderē, pievieno masai. Pieber nedaudz sāls un visu rūpīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno miltus, visu sakuļ, lai nebūtu kunkuļu. Pievieno tējkaroti sodas.

Visu vēlreiz samaisa un liek ietaukotā veidnē, kura izkaisīta ar miltiem vai rīvmaizi. Ļauj pastāvēt 40 minūtes un cep vidējā temperatūrā, kamēr gatavs.

Virsu rotā pēc izvēles. Var pārsmērēt ar krēmu, var rotāt ar mandarīna šķēlītēm un citiem augļiem (kivi, zemenes, vīnogas), pārlej ar apelsīnu želeju.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.